, ,

Arriba l’estiu, torna la diversió a les nostres piscines!

Tenim tot enllestit per obrir les nostres piscines exteriors. Les del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader obriran del  4 de juny fins l’11 de setembre i les piscines del Parc Esportiu Llobregat romandran obertes del 21 de juny al 2 de setembre.

Diversió assegurada a les nostres instal·lacions per viure l’estiu a Cornellà entre amics. De dilluns a diumenge de 10:30h a 19:30h. Sense interrupcions.

Oferim diverses modalitats d’entrada, des de l’entrada puntual, abonament de temporada, abonament per a 10 usos, per a 20 usos, per a una instal·lació, per a dues instal·lacions i la modalitat més econòmica, l’entrada d’horari reduït de 17h a 19:30h al preu de 2€ per persona. (Consulta els preus i la normativa clicant aquí)

Enguany, les piscines exteriors del PELL obriran més tard que les de Can Mercader a causa de les obres de remodelació de la piscina interior i per la construcció d’un mur que faci de separació amb la piscina exterior. En aquest temps, les persones que adquireixin un abonament de temporada d’estiu al PELL podrà anar a Can Mercader del 4 al 21 de juny i del 3 a l’11 de setembre, quan l’exterior del PELL ja estigui tancada.

Més de 121.000 entrades

L’estiu passat van passar per les nostres piscines exteriors més de 121.000 usuaris amb les diferents tipologies d’entrada. Concretament, Can Mercader registra un major número d’entrades amb més de 73.800, la resta corresponen a les entrades assolides al PELL.

Les piscines exteriors del PELL i Can Mercader refrescaran el teu estiu, un any més!