,

DEL 7 AL 9 DE MARÇ, INSCRIPCIONS PER AL TRIMESTRE PRIMAVERA 2018 A LA LUDOTECA

A la Ludoteca del PELL els teus fills podran aprendre i educar-se a través  del joc. Comptem amb més de 100m2: sala de psicomotricitat per al infants d’entre 0 i 3 anys, sales de jocs de taula i joc simbòlic per a menors d’entre 4 i 8 anys.

Es podrà visitar participant en les jornades de portes obertes prevista pels dies 5 i 6 de març, de 17:30 a 19:00 hores i les inscripcions es podran formalitzar a la recepció del PELL del 7 al 9 del mateix mes. Es podrà fer una inscripció per persona a excepció dels germans.

El dia 13 es publicarà la llista d’admesos provisionals segons l’ordre d’arribada. El dia 14 es podran fer reclamacions i el 16 es publicaran les llistes definitives. La formalització de la matrícula serà del 19 al 23 de març.

El trimestre Primavera 2018 s’iniciarà el 3 d’abril  i s’allargarà fins el 22 de juny de 2018

I recordem que tenim la Ludo PELL Nadons, els dimarts i els dijous de 10:00 a 12:00 hores, per a infants d’entre 0 i 3 anys acompanyats d’un adult

A més de la formalització del servei de Ludoteca de forma fixa també hi ha la possibilitat de gaudir d’aquest servei de manera puntual. Per això hi ha unes entrades en horari de dilluns a dijous i unes altres per als caps de setmana fins a omplir l’aforament.

Porta els teus fills a la nostra Ludoteca!  S’ho passaran d’allò més bé. Descarrega’t aquí la informació.