,

Visita la Ludoteca els dies 28 i 29 de març. Inscripcions 1, 2 i 3 d’abril 2019

A la Ludoteca del PELL comptem amb més de 100m2 on els infants poden formar-se a través del joc, una sala de psicomotricitat per al infants d’entre 0 i 3 anys i sales de jocs de taula i joc simbòlic per a menors d’entre 4 i 8 anys.

 

Es podrà visitar els dies 28 i 29 de març i les inscripcions es podran formalitzar en la recepció del PELL de l’1 al 3 d’abril. Es podrà fer una inscripció per persona a excepció dels germans.

El dia 5 d’abril es publicarà la llista d’admesos provisionals per ordre d’inscripció. El dia 8 d’abril es podran fer reclamacions i el 9 d’abril es publicarà la llista definitiva d’admesos. La formalització de la matrícula serà els dies 11 i 12 d’abril en la recepció del PELL.

El trimestre Primavera 2019 s’iniciarà el 23 d’abril i s’allargarà fins el 21 de juny.

I recordem que tenim la Ludo PELL Nadons, els dimarts i els dijous de 10:00 a 12:00 hores, per a petits d’entre 0 i 3 anys acompanyats d’un adult.

 

A més de la formalització del servei de Ludoteca de forma fixa també hi ha la possibilitat de gaudir d’aquest servei de manera puntual. Per això hi ha unes entrades en horari de dilluns a dijous i unes altres per als caps de setmana fins a omplir l’aforament.

 

 

Porta els teus fills a la nostra Ludoteca!  S’ho passen d’allò més bé.