, ,

Del 13 al 26 de setembre, inscripcions online per a la temporada Tardor 2021 del Centre Cívic i de la Ludoteca

Famílies, ja podeu anar programant les activitats per al proper curs. Del 13 al 26 de setembre obrirem les inscripcions online per a la nova temporada de Tardor 2021 tant al Centre Cívic com a la Ludoteca del PELL.

Entre els cursos i tallers del Centre Cívic tornaran les classes de dibuix i pintura i de fotografia des de diferents camps. Pel que fa als cursos d’expressió tornaran les classes de dansa de ventre i de salsa sense parella i en l’àmbit de salut i creixement personal es podrà optar pels cursos de meditació activa i passiva, mindfulness, tècniques hipopressives o ioga.

Tota una oferta que tindreu a la vostra disposició en aquesta pàgina web a partir del 13 de setembre per formalitzar la vostra plaça.

Pel que fa a la Ludoteca del PELL, torna a obrir les portes convertint-se en l’espai ideal per als més petits. Les inscripcions també es podran formalitzar del 13 al 26 de setembre i seran de forma online fins a completar les places. Més de 100 m2 en els quals els nens i nenes aprenen a través de el joc en un entorn segur. Oferim places per a diferents grups distribuïts en dos dies a la setmana de dilluns a divendres.

A la Ludoteca poden trobar una gran sala de psicomotricitat per als menuts de 0 a 3 anys. Aquesta franja d’edat sí que requereix acudir a la Ludoteca acompanyats d’un adult. A partir dels 4 i fins als 8 anys ja poden gaudir de l’espai tutelats pel nostre equip de monitors que vetllen per ells oferint-multitud de disciplines des de la diversió i l’entreteniment, però sense perdre de vista aspectes educatius o pedagògics.

Tant el Centre Cívic com la Ludoteca comptaran amb un estricte protocol antiCovid-19 que els converteix en espais segurs.

Batega a Cornellà!

CLICA EN LA IMATGE PER MÉS INFORMACIÓ