El PELL i el Camp de Futbol Municipal, seu de la festa de Cloenda de l’Esport en edat escolar

El passat dissabte, 27 de maig el carrer Sorral del Riu, comprés entre l’avinguda Baix Llobregat i el Camí del Rugbi, va acollir aquesta gran festa esportiva que acomiada el curs escolar amb activitats lúdiques i esportives de participació gratuïta per a totes els estudiants en edat escolar.

Les activitats s’han concentrat en el Camp de Futbol Municipal i el pavelló poliesportiu i la piscina interior del Parc Esportiu Llobregat per primer cop, ja que aquesta jornada sempre s’havia realitzat al Parc Can Mercader. El canvi d’ubicació és degut a la voluntat de cuidar els nostres pulmons verds com és el Parc Can Mercader en moments de sequera com el que estem vivint.

La jornada va començar a les 9h amb l’obertura del recinte i a les 9.30h va tenir lloc l’acte de lliurament de trofeus als equips cornellanencs de diferents disciplines esportives com a reconeixement de la seva entrega i esforç al llarg de tot el curs escolar. A partir de les 10h del matí es va poder participar en totes les activitats programades fins les 14h.