Inscriu-te en la Cursa de la Dona Dream Runners Cornellà. De forma online o presencialment al Complex Can Mercader

El proper diumenge, 25 de febrer a partir de les 9.30h tens una cita. Arriba la 8ena edició de la Cursa de la Dona Dream Runners Cornellà en el marc dels actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona i que, a més, té finalitat solidària. La recaptació de pitralls anirà íntegrament destinada a dues iniciatives solidàries: un projecte a favor de les dones vulnerables de la Costa d’Ivori, coordinat per la Fundació IPI-COOP i també a projectes de la Fundació El Llindar.

Tothom pot participar (a partir dels 6 anys) formalitzant la inscripció de forma online en aquest enllaç:

www.rockthesport.com/ca/esdeveniment/cursa-de-la-dona-de-cornella/inscripcio/selecciona-tarifa

També es pot formalitzar de forma presencial en aquests tres punts:

  • Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader (Parc de Can Mercader)
  • Club Delfos (carrer de la Verge de Montserrat, s/n)
  • Botiga J’Arribu (carrer de Marcelino Menéndez Pelayo, 20)

Amb sortida i arribada a l’estadi municipal d’Atletisme, la cursa transcorre pels carrers del centre de la ciutat. El recorregut és apte per a qualsevol condició física i es pot fer caminant o corrent. El més important és participar-hi.

La cursa és cronometrada i amb xip i hi haurà premi per a les tres primeres dones classificades. Cal dir també que totes les participants, i també els infants, rebran obsequis diversos i una samarreta tècnica commemorativa.

Des del PELL i Can Mercader convidem a tots els nostres abonats i abonades a apuntar-se en aquesta cursa amb gran simbolisme social i solidari.

Un cop acabada la cursa, tots els participants podran entrar gratis al Parc Esportiu Llobregat ensenyant el seu dorsal i acompanyats per un màxim de 4 persones. En breu anunciarem una activitat sorpresa oberta a tots ells.

I si ets un dels nostres abonats o abonades i t’inscrius a la cursa et lliurarem una invitació vàlida per 7 dies que podràs regalar a qui vulguis. Només hauràs de presentar la teva inscripció i el teu dorsal.

Així que no tens excuses! Inscriu-te en la Cursa de la Dona Dream Runners Cornellà.

Tu corres, elles guanyen #bategaAcornella