, ,

NOVETAT: Inscripció online per al campus i casal d’estiu a partir del 27 d’abril

El proper 27 d’abril a les 8h s’obre el termini per formalitzar les inscripcions al Campus d’Estiu del PELL i al Casal de Can Mercader. La novetat d’enguany es que el tràmit s’haurà de fer exclusivament online a través de www.parcesportiullobregat.com i de www.complexcanmercader.com fins esgotar les places.

Només obrir el portal trobareu un botó amb un enllaç per poder efectuar la inscripció corresponent. El sistema s’ha dissenyat d’una forma senzilla i de fàcil seguiment de manera que es podran escollir les setmanes i els serveis més adients per a cada cas. Només es podrà formalitzar una inscripció per persona a excepció de germans amb descompte del 10% a partir del segon germà.

Tot i que es centralitza els tràmits de forma online, des de les recepcions del PELL i de Can Mercader oferirem el servei d’acompanyament, és a dir, es posaran dispositius informàtics amb l’objectiu que les persones que finalment vinguin de forma presencial puguin realitzar les inscripcions també online amb l’ajuda i assessorament, en cas de dubte, del personal de les nostres recepcions.

Els nostres casal i campus es tornaran a convertir aquest estiu en la millor opció lúdica, esportiva i educativa per a que els vostres fills gaudeixin de les vacances estiuenques.

Poden gaudir de l’oferta tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2006 i 2016. La Ludoteca del PELL acollirà com sempre els més petits, els nascuts entre 2014 i 2016, on desenvoluparan el joc simbòlic, la psicomotricitat, gaudiran del racó del conte i potenciaran la creativitat i la imaginació amb manualitats i tot tipus d’experiències lúdic-educatives.

Els nascuts a partir de l’any 2006 fins 2013 poden escollir entre el Campus del PELL o el Casal de Can Mercader. En el primer cas es programen activitats esportives i d’oci al pavelló, iniciació i tecnificació en diverses disciplines, fan ús de la piscina exterior i de la resta de sales i espais polivalents de la instal·lació i potencien la psicomotricitat, el fitness infantil, zumba, etc.

A Can Mercader els nens i nenes fan ús de la piscina coberta i descoberta, s’organitzen gimcanes i jocs al Parc de Can Mercader, practiquen zumba o fit kids i gaudeixen d’activitats especials com la visita al Museu de les Matemàtiques, al Palauet o descobreixen rutes botàniques endinsant-se en aquest pulmó verd de la ciutat.

Recordem que el personal d’ambdues opcions són tècnics titulats que també faran algunes activitats en anglès potenciant l’aprenentatge des del joc.

Com ja és habitual, les inscripcions es poden formalitzar per setmanes donant també l’opció de venir al casal o al campus en el mes de setembre de forma prèvia al inici escolar. L’horari és de 9h a 14h amb possibilitat d’escollir també l’opció d’acollida de 8h a 9h i el servei de menjador de 14h a 16h.