, ,

En marxa la temporada de piscines exteriors

Aquests dies es comencen a preparar les piscines exteriors de les nostres instal·lacions per a l’arribada dels banyistes. Can Mercader ha estat la primera a obrir les seves portes el passat 3 de juny i el PELL ho farà el dia 20 de juny.

Cada estiu tant la piscina del PELL com la de Can Mercader reben una gran afluència de públic convertint-se en un punt de trobada refrescant per gaudir entre amics i família.

Can Mercader obre del 3 de juny fins a l’11 de setembre de 10: 30h a 19: 30h (hora de bany fins les 19: 15h) i el PELL del 20 de juny a l’1 de setembre amb el mateix horari. Els dies 10 i 21 de juny les instal·lacions romandran tancades per festa local.

Existeixen diverses tipologia d’entrades que van des de l’accés puntual per a un dia, als abonaments especials de 10 o 20 usos. També mantenim l’entrada puntual en horari reduït de 17h a 19: 30h per un preu de 2.05 €.

Recordem a més que amb els abonaments de temporada del PELL es pot accedir a la piscina de Can Mercader quan aquesta segona estigui oberta i la instal·lació exterior del Parc Esportiu Llobregat estigui tancada, és a dir, del 3 al 19 de juny i del 2 al 11 de setembre.

Si voleu conèixer les nostres tarifes cliqueu aquí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Consulteu les normes d’ús clicant aquí. Com a novetat recalcar que aquest any no es podrà fumar a tot el recinte.