,

Si ets usuari/a de la piscina interior de Can Mercader, atenció: tanquem de l’1 al 15 d’agost per millores

Durant la primera quinzena del mes d’agost, queda paralitzat el servei de piscina interior del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader. La raó és la posada en marxa d’una nova màquina de deshumectació del clima que beneficiarà els usuaris deshumidificant l’aire ambient provocat per l’evaporació de l’aigua del vas. Es tracta d’una millora important que garanteix el confort de l’usuari i el manteniment dels materials.

Des de la direcció del centre hem considerat que aquest és el període que menys afectació pot tenir entre els abonats i les abonades. Tot i això, oferim diverses opcions perquè ningú deixi de practicar la seva activitat aquàtica.

ACTIVITAT DE NATACIÓ

 • En dies laborables, el servei de piscina interior passa a la piscina exterior de Can Mercader en els horaris següents:
  • De 7 a 10.15h: ús exclusiu per a abonats. Es facilitaran dos o tres carrils en funció de la demanda del moment.
  • De 10.30 a 19.15h: ús compartit amb altres usuaris. Es facilitarà un carril només per a abonats.
  • De 19:45 a 21h: ús exclusiu per a abonats. Es facilitaran dos o tres carrils en funció de la demanda del moment.
 • En dissabtes, diumenges i festius (8 i 15 d’agost) l’alternativa també és passar a realitzar l’activitat a la piscina exterior del centre en els horaris següents:
  • De 9 a 10.15h: ús exclusiu per a abonats.
  • De 10.30 a 14h: ús compartit amb altres usuaris.

CLASSES DIRIGIDES AQUÀTIQUES

Durant el període afectat (de l’1 al 15 d’agost) Les classes dirigides aquàtiques d’interior també es traslladaran a la piscina exterior de Can Mercader a les mateixes franges horàries programades habitualment.

SERVEI DE SAUNA I QUIROMASSATGE

En aquest cas, aquest servei sí que romandrà tancat de l’1 al 15 d’agost a Can Mercader.

ACTIVITATS A SALA DE FITNESS

Recordem que aquestes restriccions només afecten les activitats a la piscina interior. Les activitats a la sala de fitness continuen amb normalitat.

 

RECORDEM QUE, SI ETS ABONAT O ABONADA DE CAN MERCADER, TENS TAMBÉ A LA TEVA DISPOSICIÓ LES INSTAL·LACIONS DEL PARC ESPORTIU LLOBREGTAT. ALLÀ PODRÀS GAUDIR DEL SERVEI DE PISCINA INTERIOR AMB NORMALITAT.

Qualsevol dubte, us recomanem consultar al nostre servei d’atenció al client de Can Mercader.

Batega a Cornellà