Viu l’estiu a les nostres piscines, del 20 de juny al 4 de setembre

Ja tenim tot a punt perquè puguis refrescar-te a les piscines exteriors del PELL i Can Mercader. Obrim del 20 de juny al 4 de setembre de 10:30 ha 19.15 h cada dia i posant al teu abast diferents tipus d’entrada. Tot enllestit perquè visquis l’estiu a Cornellà!

Compra ara les entrades!

Al PELL t´espera la nostra piscina d´atractiu disseny i una extensa zona de platja perquè puguis prendre el sol, banyar-te i gaudir de l´estiu en companyia d´amics i familiars. Al Complex Can Mercader tens a la teva disposició la piscina de 50m i l’especial per als més petits en un entorn únic en ple pulmó verd, al Parc de Can Mercader.

Les nostres piscines obren amb diferents tipus de tarifes: entrada puntual per a un dia, entrada reduïda (de 17 a 19.15h, bons per a 10 o 20 usos o abonaments per a tota la temporada. (Consulta les tarifes)

Recorda que podràs adquirir les entrades de dues maneres:

  • De forma presencial: a taquilla pagant amb targeta o en Atenció al Client dels dos centres on pots pagar amb targeta o bé en efectiu.
  • De forma online a través d’aquesta pàgina web: en aquest cas només es podran comprar amb tres dies d’antelació i la venda online només es pot utilitzar per a la venda d’entrades puntuals vàlides per a un dia. En aquest cas, el sistema genera un codi QR que dóna accés a les piscines. La venda online funcionarà a partir del 17 de juny.

L’estiu es viu a Cornellà a les piscines del PELL i de Can Mercader

#BategaaCornellà