En el  PELL  i en el Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader hi trobaràs un ampli equip de professionals al teu servei. Volem que ens coneguis i per a això has de saber que PROCORNELLÀ, Empresa Municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica de Cornellà, gestiona aquestes instal•lacions. PROCORNELLÀ és el fruït de la fusió de les dues anteriors empreses municipals (PRECSA I EMDUCSA).

Avalada per molts anys d’experiència fomentant i impulsant el teixit empresarial, industrial i comercial de la ciutat, en aquell moment PRECSA va afrontar des de l’1 de juliol de 2009 el repte de gestionar el primer complex esportiu, el PARC ESPORTIU LLOBREGAT.

A partir de gener de 2013, s’encarrega també de la gestió del nou COMPLEX AQUÀTIC I ESPORTIU CAN MERCADER.

Fira de Cornellà, L’Auditori, el Centre d’Empreses i la plataforma de debat empresarial Cornellà Creació Fòrum són les altres branques de gestió de PROCORNELLÀ, emparada per l’Ajuntament de Cornellà.

Per a nosaltres, tu com a usuari ets el més important. Els nostres projectes, les activitats que es realitzen i moltes altres que s’engegaran tenen com a únic objectiu estar al teu servei.