SERVEIS INCLOSOS EN ELS ABONAMENTS

ATB – Assessorament Tècnic de Benvinguda

Els nous clients del centre hi poden trobar orientació i programes d’entrenament personalitzat. Se’ls realitza una enquesta sobre el seu estat de salut, una enquesta sobre hàbits i interessos i reben assessorament sobre les activitats més adequades per a ells, a banda d’analitzar tots els aspectes relacionats amb el pla d’entrenament. Es tracta d’orientar els nous clients sobre el tipus d’exercici més aconsellable en funció de les seves característiques i interessos.

SATF – Servei d’assessorament tècnic fitness

Els nostres tècnics estan a la seva disposició en la sala de fitness per resoldre qualsevol dubte sobre els exercicis o sobre l’ús de les màquines.

Ús de la sala de fitness

Sala de fitness està a disposició de l’usuari per fer-hi el seu entrenament personal. Assessorament sobre els exercicis i pautes d’entrenament, aclariment de dubtes i control del bon funcionament de la sala de fitness. A disposició de l’usuari hi ha la sala d’estiraments i la de musculació amb tot el material necessari.

Oferim més de 130 activitats dirigides a la setmana

Piscina coberta

Piscina climatitzada amb llum natural apta per a practicar la natació per lliure o bé assistint als cursos que organitzem. Oberta tots els dies de l’any a excepció dels dies 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener, divendres Sant i dilluns de Pascua, dies de tancament del PELL.

Piscina exterior

La zona aquàtica s’amplia la temporada d’estiu amb la piscina exterior. Oberta a partir del dissabte abans de la festivitat de Sant Joan fins el 30-31 d’agost.

Zona Solàrium

Zona apta per a descansar-hi i prendre el sol a l’àrea de platja de la piscina exterior. Aquest espai està habilitat de maig a setembre.

Bany turc i Sauna seca

Obert tot l’any amb el mateix horari que la resta d’instal·lacions. Tancament 15 minuts abans del tancament general de l’equipament

Vestuaris

Totalment equipats amb dutxes, taquilles, assecadors, etc.

Aparcament públic

SERVEIS COMPLEMENTARIS

 (Serveis fóra d’abonament, amb tarifa especial per a abonats)

Cursos de natació dirigits per adults, infantils, tercera edat i embarassades

Durada dels cursos: d’octubre a juny

Cursets intensius estiu: juny-juliol

Apte per a diferents edats

Nivells: Avançat, intermedi, iniciació

Consultar tarifes a recepció.

Més informació a recepció

Planificació Programes d’Entrenament amb Wellness System de Technogym Assessorament

 

PELL posa a la teva disposició l’última tecnologia dins del Fitness, planificant entrenaments per objectius amb suport del programa WELNESS SYSTEM de TECHNOGYM. Abans de cada programa es realitza una avaluació test de fitness i de força submàxima  (si és necessari) per comprovar la evolució i poder quantificar els resultats.

Més informació i tarifes a les nostres recepcions

Entrenador Personal

 

Servei personalitzat, eficaç, segur i motivador. Sessions programades, dissenyades i executades sota la direcció d’un entrenador personal garantint, d’aquesta manera, l’assoliment dels objectius del client.

Més informació a recepció

Si tens qualsevol dubte, consulta a les nostres recepcions.

Servei de quiromassatge i massatge esportiu

Posem al seu abast un equip de professionals que t’assessoren sobre els beneficis del quiromassatge i que també et conviden a conèixer el massatge esportiu gràcies a la col·laboració que ens ofereix l’equip de Cos Natural Quiromassatge.

Pots demanar hora al servei de quiromassatge (Mòbil: 649 782 377; e-mail: rg salva@hotmail.com)

Lloguer del Pavelló per a ús esportiu de particulars

Si vols gaudir del Pavelló del Parc Esportiu Llobregat, tens la opció de llogar des d’un mòdul fins la pista sencera. Per reservar hora, ves a la Recepció del centre.

Lloguer caixa de seguretat

Caixa forta a recepció per objectes de valor.

Consultar tarifes a les nostres recepcions.

Lloguer de taquilles amb clau pròpia

Tarifa segons normativa vigent.