, ,

Nova graella del 4 al 10 de maig amb l’estrena dels Directes PELL, amb la col·laboració de preparadors físics de la ciutat

Ja tenim enllestida la graella d’activitats per la propera setmana, del 4 al 10 de maig. Els nostres tècnics estan molt motivats i volen innovar una mica més, sempre al servei dels nostres seguidors. En el Canal de YouTube, a més de les sessions programades conversarem amb altres professionals de l’esport de la ciutat sobre temes d’interès general dins de l’àmbit de la salut i l’esport. Serà en directe i consistirà en una xerrada entre dos dels nostres professionals i el col·laborador convidat i obrirem la iniciativa al públic que podrà fer preguntes a través del nostre canal.

Així, podeu fer el seguiment habitual de les sessions programades però, a més, podeu seguir tertúlies en directe cada setmana. Hem batejat la iniciativa amb el nom de “Directes PELL”.

Dimarts, 5 de maig a les 18h donarem el tret de sortida a la iniciativa amb la participació del preparador físic del 1er equip de la UE Cornellà, en Xavi Arnedo amb qui parlarem de “La nutrició durant el confinament”. Dijous, dia 7 també a les 18h serà el torn del preparador físic del 1er equip del CB Cornellà, l’Aitor Piedra amb qui conversarem de “La tornada a la pràctica esportiva a l’exterior després del confinament”. Aquestes xerrades seran en directe al nostre Canal de YouTube i té com a voluntat enfortir sinergies entre els professors, preparadors físics i alumnes en favor de la pràctica de l’esport saludable.

El Canal de YouTube del PELL i Complex Can Mercader va començar a funcionar el passat 14 de març. Cada dia pengem quatre sessions i dues els caps de setmana. Des del principi, hem rebut una excel·lent resposta per part de la ciutadania. Després d’un mes i mig d’emissions amb més de 130 sessions publicades, més de 1100 subscriptors i 73000 visualitzacions, ampliem ara amb aquesta nova proposta la programació del canal amb l’estrena d’aquests directes amb la participació de professionals de l’esport de la ciutat.

Recordem que les sessions es poden seguir en directe pel canal de youtube del PELL i Complex Can Mercader i participar accedint a meet.jit.si/directesPELL

 

Graella per a la setmana del 4 al 10 de maig: