, ,

Programació de l’11 al 17 de maig amb la col·laboració d’Albert Tataret (UE Cornellà) i Fran Escolà (Club Triatló Cornellà)

Dilluns comença una nova setmana de confinament però el cos tècnic del PELL i del Complex Can Mercader segueixen ideant activitats perquè estigueu tots actius des de casa.

Aquí teniu una nova programació d’activitats que podeu seguir a través del nostre canal de YouTube. A més aquesta setmana seguim amb els Directes PELL, una iniciativa que vam posar en marxa la setmana passada amb l’objectiu de conversar amb altres professionals de l’esport de la ciutat sobre temes d’interès general dins de l’àmbit de la salut i l’esport. Es tracta de xerrades en directe en què participen els nostres tècnics i un col·laborador convidat i, a més, obrim la proposta al públic que podeu fer preguntes des de casa a través del nostre canal.

Aquest dimarts, dia 12 a les 18h comptarem amb la participació de l’Albert Tataret, preparador físic de la UE Cornellà que ens parlarà de “La importància de la programació en l’entrenament”. El dijous, 14 de maig també a les 18h serà el moment de xerrar amb el Fran Escolà, preparador físic de el Club Triatló Cornellà, que ens explicarà com iniciar-se a el món del triatló.

Recordeu que el Canal de YouTube del PELL i Complex Can Mercader va començar a funcionar el passat 14 de març. Cada dia pengem quatre sessions i dos els caps de setmana. Des del principi, hem rebut una excel·lent resposta per part de la ciutadania. Després d’un mes i mig d’emissions amb més de 130 sessions publicades, més de 1100 subscriptors i 73000 visualitzacions, ampliem ara amb aquesta nova proposta la programació de canal amb l’estrena d’aquests directes amb la participació de professionals de l’esport de la ciutat.

Recordem que les sessions es poden seguir en directe pel canal de youtube del PELL i Complex Can Mercader i participar accedint a meet.jit.si/directesPELL.

Graella per a la setmana de l’11 al 17 de maig: