A partir d’aquest divendres, obligatori presentar el passaport Covid

A partir d’aquest divendres, 3 de desembre, s’activa l’obligatorietat de presentar el certificat Covid per poder accedir al Parc Esportiu Llobregat i al Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader.

Recordem a tots els usuaris i usuàries que disposem de dos serveis útils per acreditar el passaport una única vegada, quedant registrat en el sistema evitant ensenyar-ho cada cop que s’acudeixi als nostres centres:

  • Podeu optar per presentar el vostre passaport Covid a les nostres recepcions i us habilitaran l’entrada per a la resta de dies.
  • Podeu descarregar-vos gratuïtament l’APP PELL-CM. Allà trobareu les indicacions per incorporar el vostre certificat digital.

 

Si no tens el passaport Covid, no tramitis la baixa definitiva, hem creat la ‘baixa temporal especial Covid’19’

Per aquelles persones que no puguin presentar el certificat digital, poden demanar en els nostres Serveis d’Atenció al Client, la baixa temporal especial Covid que ofereix les següents condicions:

  • Recuperar la part proporcional de la quota a partir del dia de petició de la baixa temporal especial Covid’19.
  • Suspendre temporalment el pagament de desembre i fins que s’anul·li l’obligació de presentar el passaport Covid.

Un cop desaparegués l’obligació de presentar el document digital, s’activaria automàticament la quota d’abonat sense tornar a pagar matrícula.

 

Recordeu, no baixar la guàrdia!

Aprofitem per recordar-vos que tot i estar amb el 100% d’aforament, continua sent necessari reservar la vostra cita de forma prèvia i portar la mascareta posada.

El nostre equip treballa cada dia perquè el teu pas pels nostres centres sigui còmode, segur i s’adapti a totes les normatives. Gràcies per la vostra confiança!