,

La piscina del Complex Can Mercader, un dels escenaris de la festa de cloenda de l’Esport en Edat Escolar

El parc de Can Mercader acull, el dissabte 28 de maig al matí, la festa de cloenda l’Esport en Edat Escolar, una jornada lúdica i participativa, amb un programa farcit d’activitats que convida els nens i les nenes que han participat en els jocs escolars, així com els seus pares, mares i familiars. La jornada s’iniciarà a les 9.30 hores amb el tradicional lliurament de trofeus a les entitats participants i als millors equips en les diferents modalitats esportives d’aquest curs. En total, s’han programat prop de quaranta activitats: competicions esportives i circuits d’habilitat, jocs tradicionals, de taula i infantils, entre d’altres, entre les 10.00 i les 13.30 hores.

També hi haurà activitats d’aigua a la piscina exterior de Can Mercader, per la qual cosa us recomanem portar banyador, roba de recanvi, tovallola, xancletes, etc. (recordeu que a la piscina és obligatori que les persones menors d’edat vagin acompanyades del tutor/a o d’una persona responsable major d’edat).

  • 10.30 h – Primer torn d’activitats a la piscina (aleví, infantil, cadet i juvenil. Nascuts/des del 2011 al 2004)
  • 12.00 h – Segon torn d’activitats a la piscina (educació infantil, prebenjamins i benjamins. Nascuts/des del 2016 al 2012)

A la tarima, hi haurà exhibicions de les escoles de ball de la ciutat durant tot el matí, i també podreu gaudir d’una classe de Zumba!

Quan arribeu al Parc, heu de dirigir-vos al Punt de trobada on us donaran un cartró que us servirà per accedir a les activitats i una pulsera per accedir a la piscina.  Tingueu en compte que l’accés central al parc per la carretera de l’Hospitalet es troba en obres; podreu entrar per l’accés que hi ha 200 metres més a la dreta, a la mateixa vorera. Els accessos des de Sant Ildefons i des de l’aparcament de la piscina també són oberts.