, ,

Arriba juny amb nova programació al canal i tertúlies amb Flori Belinky, Ali Almagro, Albert Farled i Ferran Bonell

Comença un nou mes amb més ganes d’esport. En el nostre canal de YouTube t’esperen noves activitats per fer a casa i per compaginar-les amb les vostres sortides a l’aire lliure. Recorda sempre mantenir la distància de seguretat pel bé de tots.

Us deixem la programació prevista per a la setmana que ve, de l’1 a el 7 de juny.

I a les sessions dels Directes PELL aquesta setmana comptem amb la participació de part del nostre elenc esportiu. Dimarts, 2 de juny a les 18h, serà el torn de Flori Belinky i d’Ali Almagro, membres de l’equip tècnic del PELL i de Can Mercader i el dijous, 4 de juny també a les 18h. serà el moment de gaudir amb els consells de dos dels nostres tècnics, Albert Farled i Ferran Bonell.

Recordeu que la finalitat dels Directes PELL és conversar amb professionals de l’esport de la ciutat sobre temes d’interès general dins de l’àmbit de la salut i l’esport. Es tracta de xerrades en directe en què participen els nostres tècnics i un col·laborador convidat i, a més, vam obrir la proposta al públic que podeu fer preguntes des de casa a través del nostre canal.

Recordem que les sessions es poden seguir en directe pel canal de youtube del PELL i Complex Can Mercader i participar accedint a meet.jit.si/directesPELL.

Graella per a la setmana de l’1 a el 7 de juny: