,

Del 13 al 31 de març, inscripcions per al trimestre Primavera 2017 del Centre Cívic del PELL

Ja tenim a punt la programació de cursos per al proper trimestre Primavera-2017 del Centre Cívic PELL.

Ja tenim a punt la programació de cursos per al proper trimestre Primavera-2017 del Centre Cívic PELL. S’han programat 36 cursos entre els quals es presenten algunes novetats com “Swing Sense Parella” o “Mindfulness”. També vam presentar nous monogràfics de Cuina on aprendrem a fer “Amanides”, “Peixos” i “Pa” els dimecres o “Pasta Fresca”, “Croquetes” i “Coques” els divendres a la tarda.

Com cada trimestre farem cursos gratuïts i d’una sola sessió relacionats amb el Medi Ambient. Aquesta primavera serà “Costura Creativa” on farem complements amb peces velles de roba, i “La Casa Neta” on s’ensenyarà com netejar la llar fent ús del mínim de productes i el màxim de innocus per al Medi Ambient.

I segueixen els cursos de “Dibuix i Pintura”, “Fotografia Digital Reflex” en els seus tres nivell i Retoc Digital, “Enganxa’t a l’Ganxet”, “Parlem Anglès”, “Cuina Art-Sana”, “Relaxació i Meditació” i “Abdominals hipopressives “i” Tast de Vins “, entre d’altres.

Els més petits poden assistir als cursos de “Cuina en Família” on els nens d’entre 4 i 12 anys podran aprendre receptes senzilles juntament amb els seus pares.

Les inscripcions es poden formalitzar del 13 al 31 de març a la recepció del PELL de 7h a 21h. Les places són limitades.