, ,

Del 16 al 18 de setembre, Inscripcions per al trimestre de Tardor 2019 en la Ludoteca del PELL

En el PELL ja estem preparant el nou trimestre de Tardor 2019 a la nostra Ludoteca. Més de 100 metres quadrats de superfície on els infants poden formar-se i gaudir a través del joc. Comptem amb una sala de psicomotricitat per als més petits d’entre 0 i 3 anys i sales de jocs de taula i joc simbòlic per a menors d’entre 4 i 8 anys.

Les inscripcions per al trimestre de Tardor 2019 serà del 16 al 18 de setembre. Sortirà un llistat provisional d’admesos el 20 de setembre. Les reclamacions es podran formalitzar el dia 23 de setembre. La llista definitiva d’admesos sortirà el 24 de setembre i la matrícula es podrà formalitzar del 25 al 27 de setembre.

El nou trimestre s’iniciarà el 30 de setembre i finalitzarà el 20 de desembre de 2019.

A més de la formalització del servei de Ludoteca de forma fixa també hi ha la possibilitat de gaudir-ne de manera puntual. Per això hi ha unes entrades puntuals en horari de dilluns a dijous i unes altres per als caps de setmana fins a omplir l’aforament.

I recordem que també podeu gaudir-ne de la LudoPELL Nadons, els dimarts i dijous de 10h a 12h per a petits d’entre 0 i 3 anys acompanyats d’un adult.

Porta els teus fills a la nostra Ludoteca!  S’ho passen d’allò més bé.

Més informació clicant aquí