,

El Centre Cívic del PELL paralitza la seva activitat donant compliment a les noves mesures en matèria de salut pública

Donant compliment a la nova resolució SLT / 2568/2020, de 19 d’octubre, en la qual s’adopten noves mesures en matèria de salut pública que, en aquest cas afecta els centres cívics, comuniquem que se suspèn l’activitat al Centre Cívic del PELL.

Per tant, des d’aquest dimarts, 20 d’octubre i fins el dissabte, 31 de octubre suspenem els cursos i tallers programats per al trimestre de Tardor 2020.

Si finalment la mesura només afecta aquests dies, des de la direcció de Centre Cívic estudiarem la possibilitat de recuperar les classes posposades. Si, malauradament, el Procicat comuniqués la decisió d’allargar-la, lamentablement haurem de suspendre el que queda de trimestre i estudiar la devolució de les sessions que queden pendents.

La suspensió de l’activitat es deu al compliment de les noves mesures que s’han pres per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 però volem recordar que tant el Parc Esportiu Llobregat com el Complex Can Mercader són instal·lacions que compleixen les recomanacions del Procicat.

#Junts podem

#Instal·lacions segures i de confiança