PELL i Can Mercader romanen tancats donant compliment a la pròrroga de les restriccions fetes públiques ahir, 12 de novembre

Donant compliment a les noves restriccions fetes públiques ahir, dijous 12 de novembre, i sempre a l’espera de la seva publicació en el DOGC, perllonguem el cessament de l’activitat presencial al Parc Esportiu Llobregat i al Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader durant un període de deu dies més. Recordem que estem tancats de del passat 30 d’octubre 2020.

Lamentem profundament les noves mesures que implica l’aturada de tota activitat esportiva i les conseqüències que poden derivar en els nostres abonats i abonades. Des de la direcció del PELL i Can Mercader volem recordar que hem dedicat tots els esforços per convertir els nostres equipaments en llocs segurs amb un estricte protocol antiCovid-19 però que ens veiem obligats a complir amb les noves mesures aprovades pel Govern.

Aquesta mesura queda subjecte a les indicacions que en cada moment emetin les autoritats competents i continuarem informant de qualsevol novetat al respecte.

Recordem que mantenim actiu el nostre canal de Youtube, amb quatre sessions diàries gratuïtes dirigides pels nostres tècnics.

Batega a Cornellà! #sportessalut