El PELL rep la visita de més de 13.500 persones que visiten la Fira Infantil de Nadal

Un any més, el saló nadalenc de Cornellà es converteix en referent entre les moltes activitats destinades a nens i nenes organitzades aquests dies a l’àrea metropolitana

Avui tanca les seves portes la 29ena Fira Infantil de Nadal. El Parc Esportiu Llobregat ha estat escenari del saló nadalenc durant vuit dies per on han passat més d’13.500 persones, en la seva majoria nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, ja que l’oferta estava pensada per aquesta franja d’edat. Han sigut uns dies intensos plens de màgia i il·lusió on els més petits de la casa han gaudit d’una àmplia oferta d’activitats: castells inflables pels més moguts, jocs de taula pels que prefereixen una mica més de calma, karaoke pels petits artistes, tallers de tota mena pels més creatius, racons de joc simbòlic i ludoteca pels més petitons… Tot i que moltes famílies de les que visiten la fira són de Cornellà, són moltes les persones que procedeixen d’altres ciutats de l’entorn, fet que posiciona a la Fira Infantil de Nadal com a referent entre moltes de les activitats nadalenques destinades a nens i nenes que s’organitzen aquests dies a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El circuit organitzat per la Guàrdia Urbana de Cornellà ha sigut un dels punts més aclamats pel petit públic. Els agents han muntat tot un recorregut que els menuts han recorregut en patinets per aprendre les mesures bàsiques de seguretat vial i les 12 normes principals de circulació de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP). Però sens dubte, l’estrella més esperada és la participació d’en Tro en el saló i dels seus companys de la Unitat Canina. Grans i petits han gaudit i participat de les exhibicions programades on s’ha pogut conèixer com treballen aquests gossos policia i quines són les claus dels ensinistraments que reben.

Pel que fa a les activitats, els castells inflables tornen a ser l’activitat estrella de la Fira Infantil de Nadal, juntament amb el llit elàstic. També han captivat l’atenció dels més ‘peques’ el taller de maquillatge, la zona de la Ludoteca i l’espai Cornellà en Miniatura. Per últim, els més atrevits han delectat al públic amb les seves interpretacions i dotes musicals en el racó del Karaoke.

Quan el perfil del visitant, la franja d’edat majoritària ha sigut menors d’entre 5 i 10 anys que, d’altra banda, són els que més han gaudit de la zona estrella coronada pels castells inflables. Els més petits ha preferit la zona del hall on s’ha ubicat la Ludoteca amb un munt de propostes per ells.

Enguany, la Fira Infantil ha recuperat la normalitat ja que l’any passat es va celebrar amb les restriccions pertinents a causa de la pandèmia. Això s’ha notat en la xifra de públic que també ha recuperat la normalitat. La modalitat d’entrada més venuda és la que permet l’entrada a adults amb dos menors, en un segon lloc la que dona accés a adults amb un nen o nena i, en tercer lloc, els abonaments que s’han adquirit per entrar amb tres menors. Les noves tarifes d’aquest 2022 han permet la combinació d’entrades i abonaments per tal que representi per a les famílies el màxim descompte possible.

I entre llums, música i colors, avui hem acomiadat la 29 edició de la Fira Infantil de Nadal que ha acollit el Parc Esportiu Llobregat, tot començant a treballar en la propera edició de 2023.

Cornellà de Llobregat, 31 de desembre 2022