Els boxes exteriors del PELL i Can Mercader, l’alternativa més sana per fer esport a l’aire lliure del 7 al 17 de gener

El PELL i el Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader continuen al vostre servei, adaptant-se a les noves mesures de restricció que estaran en vigor del 7 al 17 de gener, inicialment. Pots seguir fent esport amb totes les garanties de seguretat en els nostres centres, perquè disposem d’instal·lacions úniques amb un equip tècnic de primera.

Què pots fer del 7 al 17 de gener ?:

  • Obrim de dilluns a divendres de 7h a 21h. Dissabtes de 8h a 20h i diumenges de 9h a 14h.Reserva la teva cita prèviament.
  • Boxes exteriors oberts al 50% amb: sales de cardio, activitat funcional, activitats dirigides, pes lliure, sala d’estiraments, solàrium, àrea de running, taquilles i carpes exteriors per a canvi de roba.
  • Piscines interiors obertes: activitat individual de carril, piscina recreativa individual o en família i vestuaris només per a usuaris de piscina.

Quins serveis es suprimeixen ?:

  • Totes les activitats físiques en interior
  • Les activitats dirigides aquàtiques extraescolars
  • Totes les activitats d’Aquagym en piscina interior

Donades les circumstàncies de limitació del servei en espais interiors, es procedirà a regular en la quota pròxima el descompte del 50% respecte de la quota actual, descompte proporcional als dies que romangui tancada l’activitat esportiva en aquestes zones interiors que recordem que inicialment serà del 7 al 17 de gener.

Recordeu que tant el PELL com Can Mercader són un servei públic i el seu equip tècnic segueix treballant adaptant-se a totes les noves restriccions. L’esport ajuda a reduir els efectes secundaris de la pandèmia, tant des del punt de vista de salut física, emocional o social. En el PELL i Can Mercader sempre ens hem adaptat a les necessitats i a les indicacions del PROCICAT, amb la voluntat de mantenir la màxima seguretat, higiene i desinfecció perquè els nostres abonats i abonades puguin practicar esport en un entorn segur i confortable.

Us recomanem que combinis piscina recreativa amb altres activitats per aconseguir una bona relaxació muscular, benestar i higiene després de cada sessió. Consulta al nostre equip tècnic per aconseguir un bon rendiment. Estan al teu servei!

A les nostres xarxes socials trobaràs els vídeos amb els canvis i màquines que hem habilitat en els boxes exteriors. Anima’t!

SEGUEIX AMB NOSALTRES. L’ESPORT ÉS SALUT!

Batega a Cornellà