,

Els dies 9 i 10 de desembre portes obertes per conèixer la nostra Ludoteca

Vine els dies 9 i 10 de desembre per tal que coneguis les nostres instal·lacions de cara a les noves inscripcions per al trimestre d’hivern de la Ludoteca PELL. Les inscripcions es faran de l’11 al 16 de desembre.

Just després dels dies d’inscripció, el dia 18 de desembre es publicaran les llistes provisionals de menors admesos. El dia 19 s’atendran les possibles reclamacions i el dia 20 de desembre donarem a conèixer la llista definitiva. La matrícula s’haurà de formalitzar del 23 de desembre al 3 de gener. L’activitat del nou trimestre s’iniciarà el 7 de gener.

La Ludoteca ofereix tot un món de diversió per als més petits. Més de 100 metres quadrats de superfície on els infants poden formar-se i gaudir a través del joc. Comptem amb una sala de psicomotricitat per als més petits d’entre 0 i 3 anys i sales de jocs de taula i joc simbòlic per a menors d’entre 4 i 8 anys.

A més de la formalització del servei de Ludoteca de forma fixa també hi ha la possibilitat de gaudir-ne de manera puntual. Per això hi ha unes entrades puntuals en horari de dilluns a dijous i unes altres per als caps de setmana fins a omplir l’aforament.

I recordem que també podeu gaudir-ne de la LudoPELL Nadons, els dimarts i dijous de 10h a 12h per a petits d’entre 0 i 3 anys acompanyats d’un adult.

Porta els teus fills a la nostra Ludoteca!  S’ho passen d’allò més bé.

Clica aquí per tenir tota la informació.