Ens sumem al Manifest del món de l’Esport per a l’eliminació de la violència envers les dones

Des del Parc Esportiu Llobregat i el Complex Can Mercader subscrivim el Manifest de l’Esport 2021 amb motiu de la celebració el 25 de novembre del Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència contra les Dones.

Des del món de l’Esport, denunciem tot tipus, formes i àmbits de violències masclistes existents i volem reiterar el nostre suport i empatia amb les supervivents i el seu entorn. Tal i com diu el Manifest, no podem continuar consentint que les dones visquem amb por, amb la nostra llibertat coartada per l’amenaça d’unes violències i agressions sexuals que ja haurien d’estar desterrades d’una societat democràtica i lliure.

Tot l’equip del PELL i del Complex Can Mercader ens sumem a la campanya i hem dissenyat una sèrie d’accions divulgatives com la lectura del Manifest el proper dimecres, 24 de novembre en el marc d’una de les nostres classes dirigides. Farem un vídeo de l’activitat que penjarem a les nostres xarxes socials. Pugueu ajudar-nos en la seva difusió, compartint-lo en els vostres perfils. També trobareu aquests dies als nostres centres, cartellera i tòtems amb la informació de la campanya.

L’esport contra la violència masclista!