Es retira l’obligació de presentar el certificat Covid-19 i tornem al 100% d’aforament

En compliment de la RESOLUCIÓ SLT/99/2022, de 26 de gener, per la qual s’estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, es retira l’obligació de presentar el certificat digital Covid-19 o prova negativa i es retorna al 100% dels aforaments en els nostres equipaments esportius.

Les noves mesures que apliquem a partir de divendres, 28 de gener de 2022 són:

  • Reservar cita prèviament
  • Aforaments al 100%
  • Mascareta obligatòria en interiors en tot moment
  • Ús de gels hidroalcohòlics i neteja de mans

Torna a funcionar la sauna del PELL i el servei d’hidromassatge de Can Mercader

Poc a poc torna la normalitat als nostres centres i recuperem serveis i espais que havien quedat aturats. Així, informem que el proper dilluns, 14 de febrer posarem en funcionament novament la sauna del PELL i el servei d’hidromassatge del Complex Can Mercader quedant d’aquesta manera restablert tot el servei wellnesss als nostres equipaments.

També mantindrem a les dues instal·lacions els Box Exteriors equipats amb cintes per córrer i bicicletes cardio, espais segurs en un entorn únic que ha tingut una excel·lent acollida entre els nostres abonats i abonades. Concretament, el Box Exterior del PELL segueix equipat amb sala de pes lliure i força, i on es realitzen la totalitat de classes dirigides de Spininng, BodyPump, Body Balance,  ZUMBA, SH’BAM, Cross Training, HBX Boxing.

Tot això, amb un acompanyament dels nostres equips tècnics que estan al servei dels usuaris i usuàries durant tot el dia, oferint les millors programacions d’entrenament individual i els consells que escaigui per millorar l’activitat.

En el Complex Aquàtic Esportiu Can Mercader i en el Parc Esportiu Llobregat hem treballat de valent perquè l’esport sigui part de la solució en la lluita contra aquesta pandèmia.

Continuem sent centres segurs, saludables i espais socialitzadors.

Batega Cornella!