Estem al 100% d’aforament! Vine a gaudir de l’esport segur i saludable

Poc a poc tornem a la normalitat. Els nostres centres ja funcionen amb el 100% d’aforament respectant la distància de seguretat i complint totes les garanties de ventilació tal i com indiquen les autoritats sanitàries com a mesura de prevenció contra la Covid-19. I és que recuperem la normalitat però sense baixar la guàrdia perquè el PELL i el Complex Can Mercader són espais segurs gràcies a la implicació i el compromís de tots els nostres abonats i abonades.

Així, us anunciem les mesures que entren en vigor:

  • Aforament del 100% en piscines interiors, sales de fitness interiors i box exterior.
  • Aforament del 100% en activitats dirigides interior, respectant el límit de la distància de seguretat d’1.5m.
  • No ús obligatori de mascareta en sala de fitnnes, sempre i quan es mantingui els 1,5m de distància (recomanem que se’n faci ús de mascareta quan es desplaci per la sala, però no quan s’estigui fent l’exercici).
  • ús de mascareta en sala interior d’activitat dirigida grupal i mantenir la distància de seguretat d’1.5m (excepte quan es disposin d’un certificat mèdic que els permeti no utilitzar mascareta per ser població amb malaltia o dificultat respiratòria) .
  • No obrim saunes, ni spas.

Per garantir la seguretat de tots els usuaris, mantenim la desinfecció extraordinària amb una programació d’activitats dirigides habituals de 45’ i 55’ amb 1.500 activitats dirigides. A més reforcem l’oferta amb una gran varietat de sessions virtuals de SH’Bam i BodyBalance amb l’objectiu de donar servei als abonats i abonades que per qüestions d’horaris no poden venir de forma presencial.

A més, us recordem que teniu a la vostra disposició l’APP PELL-CM que podeu descarregar de forma gratuïta a les botigues Google Play Store per a Android i APP Store per a iOs. Una nova forma de connexió amb els nostres abonats i abonades, més àgil, directa i amb gran varietat de serveis.

Torna la normalitat, però sense baixar la guàrdia! Recorda: millor amb cita prèvia!

#lesportessalut

#esportsaludable

#bategaacornella