La Ludoteca del PELL prepara una súper primavera pels més petits

La Ludoteca del PELL engega la seva maquinària per convertir-se aquest trimestre de Primavera en el millor espai per a nens i nenes, des de nadons fins els 8 anys. Les inscripcions es poden formalitzar a partir del 21 de març i romandrà oberta fins a exhaurir places.

Porta els teus fills a la Ludoteca del Parc Esportiu Llobregat, més de 100 metres quadrats de superfície dedicats a la diversió, però també a l’educació a través del joc.

Pels nadons i els menors fins els 3 anys, la Ludoteca ofereix una sala de psicomotricitat on podreu compartir una estona amb els més petits, un espai totalment adaptat amb material i jocs adequats a aquesta franja d’edat. Aquest espai està pensat perquè els pares vinguin amb els més petits tot i que també hi ha una tècnica infantil que supervisa la sala.

Dels 4 als 8 anys ja es poden deixar als nens i nenes amb el grup de tècnics infantils de la Ludoteca. Al seu abast trobaran jocs simbòlics, jocs de taula, cuinetes, titelles, disfresses… espais pensats per a la seva estimulació, per afavorir el seu aprenentatge i educació a través de la diversió.

Consulta els horaris i els grups segons l’edat dels teus fills i filles.