Més de 300 persones van vibrar al ritme del Pink Zumba contra el càncer de mama

El dissabte 22 d’octubre la piscina exterior del PELL va ser testimoni d’una gran festa esportiva i solidària. Més de 300 persones van fer possible una de les cites més importants al nostre calendari, el Pink Zumba contra el càncer de mama. Una masterclass solidària que cada any té per objectiu recaptar fons per a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

Cornellà va tornar a estar a l’alçada. Tant el públic assistent com les entitats presents i les empreses patrocinadores van donar forma a una matinal excepcional amb l’ajuda d’un entregat equip de tècnics que van fer vibrar els participants amb els nous moviments de Zumba.

Per primera vegada es va fer un sorteig sorpresa entre els participants gràcies a les donacions que van fer els patrocinadors. Es va sortejar un patinet elèctric, un televisor, dues nits d’hotel, un tractament botox per als cabells, tres lots de roba esportiva, lots de tasses de cafè i de targetes vips i partides gratuïtes per jugar a bitlles.

Van participar de l´esdeveniment el Club d´Escacs de Cornellà i Castellers de Cornellà i també vam comptar amb el suport de Novotel Cornellà, Il·lusiona, Ibis, Alliance vending i World Style.

Gràcies a tothom

Sense vosaltres no hagués estat possible

PELL batega Cornellà