Obrim fins les 22h a partir de dilluns, 10 de maig

Avancem en el pla de desescalada després de molts mesos de restriccions com a mesura preventiva per evitar la propagació de la Covid-19 i el nou canvi implica recuperar els nostres horaris habituals. A partir de dilluns, 10 de maig, les nostres instal·lacions romandran obertes fins les 22h de dilluns a divendres. Dissabtes l’horari d’obertura és de 8h a 20h y els diumenges de 9h a 14h.

Així, els nostres abonats i abonades tenen la possibilitat d’allargar una hora més el seu pas pel PELL i pel Complex Can Mercader, tot i que la nova graella d’Activitats Dirigides s’estrenarà el proper dilluns, 17 de maig, un cop planificades les noves sessions. A partir d’aquest moment recuperarem les franges d’Activitats Dirigides de les 21h als dos centres. Però a més, tenim altra novetat: a partir del 17 de maig implementarem una franja més, a les 16.15h. en el PELL, és a dir, ja no tindrem en la graella d’Activitats Dirigides pauses de migdia, sinó que l’horari serà ininterromput fins el tancament.

Amb aquestes novetats entre el PELL i Can Mercader passarem d’oferir 218 Activitats Dirigides cada setmana a 235 en benefici dels nostres abonats i abonades que tindran més alternatives on escollir en instal·lacions segures que compleixen amb totes les mesures antiCovid vigents.

Volem recordar que, malauradament, continuem en època de pandèmia i que en els nostres dos centres es continuen complint totes les recomanacions vigents. Seguim amb aforament del 50% en exterior i en interior i es manté la necessitat de reservar a través de la cita prèvia.

Batega a Cornellà!