23 d’octubre, Pink Zumba contra el càncer de mama en el PELL

A partir del dilluns, 11 d’octubre, es pot formalitzar la inscripció per participar a la nova edició del Pink Zumba contra el Càncer de Mama previst per al proper 23 d’octubre 2021. Una cita esportiva i solidària que el PELL acull cada any amb l’objectiu de recaptar fons destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i conscienciar la ciutadania sobre aquesta malaltia.

La cita consisteix en una masterclass que tindrà lloc a la nostra zona exterior d’11:30 a 13 h. Els Castellers de Cornellà actuaran per donar per finalitzada la trobada.

Participar és una acció totalment gratuïta. Els beneficis que sorgeixin de la venda de samarretes, especialitats del Forn Massana i gadges es donen de forma íntegra a l’AECC, gràcies a la implicació dels participants.

Les inscripcions s’han de realitzar a partir del 11 d’octubre en aquesta pàgina web o bé de forma presencial a les nostres oficines d’Atenció a l Client del PELL i del Complex Can Mercader. Establim aforament reduït amb un màxim de 360 ​​participants i amb mesures antiCovid com distància de seguretat, distribució de gels hidroalcohòlics i ús de mascareta.

Anima’t i participa!