El PELL, punt de vacunació de proximitat

*Aquest servei està gestionat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. El PELL només posa l’equipament a la seva disposició.

A partir d’avui i fins el 29 d’octubre, el Parc Esportiu Llobregat habilita un espai destinat a persones que tenen pendent la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. L’accés a aquest espai s’ha habilitat per l’entrada principal del PELL i la sortida s’efectuarà pel carrer del Futbol. L’obertura d’aquest servei s’emmarca en el canvi d’estratègia de vacunació que ha fet el Departament de Salut, tancant els grans punts de vacunació massiva per redirigir a la ciutadania als Caps i a espais municipals de proximitat.

Aquest punt de proximitat funcionarà:

  • Els dilluns i els dimecres de 16 a 20h
  • Els divendres de 9 a 13h
  • Els dimarts, dijous, dissabtes i diumenges romandrà tancat

Aquelles persones que tinguin pendent la segona dosi per completar la pauta de vacunació poden dirigir-se a aquest punt de vacunació en el dia i hora que han estat citats pel Departament de Salut.

També poden dirigir-se a ell, dins l’horari esmentat,  aquelles persones que vulguin vacunar-se per primera vegada sense necessitat de demanar cita prèvia. En aquest cas la segona dosi la rebran en el seu CAP de referència

Unes 68.000 persones, més del 75% de la població de Cornellà de Llobregat, ja té la pauta completa de vacunació contra la Covid-19. A més, si tenim en compte que més de 8.000 habitants són menors de 12 anys, el percentatge real sobre la població objectiu és, fins i tot, més gran, superaria el 82%. L’Ajuntament de Cornellà ha rebut amb satisfacció aquestes dades que demostren que s’han complert els objectius per aconseguir la immunitat de bona part de la ciutadania, la qual cosa ha permès recuperar l’activitat i el ritme habitual de la ciutat.