, ,

A partir de dilluns, 23 de novembre, torna amb nosaltres: espais exteriors al 50% i interiors al 30%, sempre amb cita prèvia

Segons el nou Pla d’obertura progressiva d’activitats elaborat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, les nostres instal·lacions reprenen avui l’activitat. Hem habilitat els Boxs a l’aire lliure tant en el PELL com en Can Mercader que donen servei amb un aforament del 50% i adeqüem els espais interiors per acollir-ne abonats amb el 30% de l’aforament.

El box exterior en el PELL s’ha ubicat sota la banya de la piscina exterior, cobert però a l’aire lliure. Aquí els usuaris es poden trobar 12 bicicletes de spinning, sala d’activitats dirigides, sala de cardi amb 2 cintes i 5 el·líptiques, 5 bicicletes i 1 rem, sala de pes lliure amb bancs i barres de pes (no hi haurà màquines) i un espai d’estiraments.

En el Complex Can Mercader hem habilitat un espai sota la visera de les sales dirigides, cobert també però a l’aire lliure. Aquí habilitem una sala d’activitat funcional, 12 el·líptiques i 8 bicicletes de spinning per fer sessions dirigides a l’aire lliure i sota cobert.

L’interior de la instal·lació reprèn l’activitat habitual amb aforament del 30% amb sales habilitades i piscines interiors. El Pavelló PELL torna a acollir extraescolars i adults amb un 30% d’aforament, tornen els cursets de natació extraescolars (grups bombolla) amb màxim 6 nedadors per classe i els cursos de natació escolars amb màxim el grup classe que estipula el pla sectorial d’educació.

És molt important recordar que per fer-ne ús de qualsevol dels espais cal reservar cita prèvia. Us recomanem veure els nous horaris vigents a partir del 23 de novembre en ambdues instal·lacions. (Horaris PELL) (Horaris Can Mercader).

Les entrades als dos espais es farà com sempre amb control biomètric i un cop a les instal·lacions continuen vigent totes les mesures de seguretat antiCovid-19: distància de seguretat, mascareta obligatòria, ús dels gels hidroalcohòlics, etc.

Tanmateix, seguirem al servei dels usuaris que estan a casa oferint classes dirigides online a través del canal de YouTube amb quatre sessions gratuïtes per seguir des de casa.

Recorda, estem al teu servei de 7h a 21h de dilluns a divendres, de 8h a 20h els dissabtes i de 9h a 14h els diumenges. Reserva ja la teva cita!

Tornem ‘hi!

Entre tots ho aconseguirem

Batega a Cornellà