, ,

Ja pots nedar els 365 dies de l’any en la piscina exterior del Complex Can Mercader

El Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader es converteix en un dels pocs complexos esportius amb piscina exterior climatitzada apta per a practicar esports aquàtics tot l’any.

La seva climatització s’ha realitzat mitjançant un sistema d’escalfament que funciona amb biocombustible agroforestal en format d’estella de fusta procedent del bosc, un escalfament de biomassa respectuós amb el medi ambient. Gràcies a aquesta iniciativa que climatitza l’aigua tot l’any es rendibilitzarà molt més el seu ús al servei dels abonats/as i de la ciutadania.

Les seves característiques li permeten ser piscina de competició amb 50m de llarg i un màxim de vuit carrers situada en un entorn únic amb vista al Parc Can Mercader, un dels pulmons verds més emblemàtics de Cornellà.

En ella entrenen els esportistes del Club Natació Cornellà i del Club Triatló Cornellà i es reserva un carrer per a la pràctica de la natació lliure dels nostres abonats/as en horari de dilluns a divendres de 13h a 21h i dissabtes de 8h a 14h. Poden accedir els abonats/as del Parc Esportiu Llobregat (PELL) i de Can Mercader en la franja horària continguda dins del seu abonament. (Recordem que les quotes CLUB PELL tenen restringit l’accés al Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader).

Respecte a la piscina exterior de Can Mercader informem que, en temporada d’estiu, la piscina continuarà rebent als banyistes com cada any en el seu horari habitual i que aquests horaris fan referència a l’ús de la piscina fora d’aquest període estiuenc.

 

Maquinària cardiovascular i material funcional en el vas de la piscina PELL

A més, des del passat 22 d’abril també s’ha posat a disposició dels nostres usuaris i usuàries de maquinària cardiovascular (bicicletes, el·líptiques i cinta) i de material funcional dins del vas de la piscina coberta del PELL per a ús lliure.

Novetats al servei dels nostres abonats i abonades en els nostres centres esportius de referència.

 

#bategaAcornella