, ,

Obertes les inscripcions dels nostres casals d’estiu

L’estiu ja està molt a la vora i tant en el PELL com en el Complex Can Mercader tenim tot preparat perquè els nostres ‘petits’ s’ho passin ‘pipa’ quan acabin les classes.

Ja podeu formalitzar la plaça per als nostres casals d’estiu. Les inscripcions són de forma online en aquesta pàgina web i estan obertes fins a esgotar les places disponibles.

Els nostres casals estan dirigits a menors d’entre 6 i 14 anys (nascuts entre els anys 2010 i 2020) i són la millor alternativa per a ells del 25 de juny al 26 de juliol i del 2 al 6 de setembre.

Els més petits (nascuts entre 2018 i 2020) només poden apuntar-se al Casal del PELL ja que és aquí on està ubicat l’espai de ludoteca adaptada per a ells atesos per professionals que els ajuden en el seu desenvolupament a través del joc. També podran gaudir de la piscina coberta tres dies per setmana.

Els nascuts entre 2010 i fins a 2017 poden triar entre el Casal del PELL i el Casal de Can Mercader ja que tots dos equipaments ofereixen activitats per a aquestes edats. Llegeix aquestes característiques que t’ajudaran a decidir entre l’un o l’altre:

  • El Casal del PELL ofereix activitats esportives i d’oci en el pavelló: iniciació i tecnificació esportiva i disciplines com el bàsquet, futbol, voleibol… També psicomotricitat, fitness infantil, zumba, etc a les sales i espais polivalents i oci en les piscines interior i exterior.
  • En el Casal de Can Mercader a més de tenir a la seva disposició les piscines interior i exterior, realitzaran gimcanes i jocs pel Parc Can Mercader. Zumba, fit kids i una activitat especial cada setmana com anar al Museu de les Matemàtiques, conèixer el món dels trenets, visitar el Palau ubicat al parc o realitzar una ruta botànica amb visita als horts urbans.

En tots dos casals, els menors estan acompanyats per tècnics esportius titulats i realitzen determinades activitats en anglès.

IMPORTANT:

  • Inscripcions obertes des del 15 d’abril 2024 fins a esgotar places
  • Només es pot realitzar una inscripció per persona a excepció de germans.
  • Casal del 25 de juny al 26 de juliol i del 2 al 6 de setembre. Horari: de 9 a 14h
  • Oferim també servei d’acolliment de 8 a 9h i servei de menjador de 14 a 16h per als qui desitgin contractar-ho com a servei extra.
  • Descarrega’t tota la informació