, ,

Inscripcions online per al nou trimestre de la Ludoteca PELL fins esgotar places

A partir del dilluns, 28 de desembre i fins esgotar totes les places, totes les famílies interessades poden formalitzar la inscripció via online a través d’aquest web perquè els seus fills puguin gaudir de la nostra Ludoteca. El nou trimestre començarà l’11 de gener i s’allargarà fins al 26 de març. Més de 100 m2 on els més petits aprenen a través del joc en un entorn segur amb un estricte protocol antiCovid-19.

Les inscripcions només es podran formalitzar online. Oferim places per a diferents grups distribuïts en dos dies a la setmana de dilluns a divendres. Com a mesura preventiva, enguany no oferim les entrades puntuals.

A la Ludoteca poden trobar una gran sala de psicomotricitat per als més menuts de 0 a 3 anys. Aquesta franja d’edat sí que requereix acudir a la Ludoteca acompanyats dels seus pares. A partir dels 4 i fins als 8 anys ja poden gaudir de l’espai tutelats pel nostre equip de monitors que vetllen per ells oferint multitud de disciplines des de la diversió i l’entreteniment, però sense perdre de vista aspectes educatius o pedagògics.

Clica aquí per consultar els grups horaris i tenir més informació.

Clica aquí per consultar el protocol antiCovid-19.

Els més petits tenen el seu espai a la Ludoteca del PELL.

Batega a Cornellà