, ,

Noves mesures: Activitat de baixa intensitat amb mascareta en interior i activitat d’alta intensitat en els box exteriors

Seguint les noves mesures dictaminades pel PROCICAT, a partir d’avui 21 de desembre entren en vigor alguns canvis en les nostres instal·lacions amb l’únic objectiu d’afavorir que els nostres abonats puguin seguir amb la seva activitat física en un entorn segur.

Les noves mesures són:

  • L’ús de la màscara és obligatori durant qualsevol tipus d’activitat en espais tancats, a la sala de fitness, durant la realització de spinning / cycling, Cross Training i per a activitats dirigides en sales tancades.
  • A les sales interiors només es pot exercir activitat de nivell d’intensitat baixa i amb mascareta obligatòria.
  • Les activitats que impliquin un nivell d’alta intensitat es traslladen als box exteriors. Hem ampliat l’espai amb més de 30 màquines cardiovasculars per poder desenvolupar l’activitat sense màscara protectora però amb distància de seguretat i a l’aire lliure.
  • L’ús dels vestidors és exclusiu per als abonats que facin activitat a les piscines.
  • Segueix en vigor la necessitat d’acudir als centres amb cita prèvia per a qualsevol tipus d’activitat.

Els nostres tècnics estan a disposició de tots els usuaris per resoldre dubtes i assessorar sobre el tipus d’exercici que es pot fer en cada espai.

Perquè venir al PELL o al Complex Can Mercader és gaudir de l’esport amb totes les garanties!

Batega a Cornellà