,

El 10 de juny, corre o camina contra la pobresa energètica i participa en el Zumba per la Dignitat

Arriba el Corpus i amb aquesta festivitat dues cites de renom a la ciutat. El VII Cros Popular PELL que lluita contra la pobresa energètica sumant calories cremades pels participants i la IV edició del Zumba per la Dignitat, que recollirà aliments per a la Botiga Solidària de Cornellà.

Arriba el Corpus i amb aquesta festivitat dues cites de renom a la ciutat. El VII Cros Popular PELL que lluita contra la pobresa energètica sumant calories cremades pels participants i la IV edició del Zumba per la Dignitat,

que recollirà aliments per a la Botiga Solidària de Cornellà.

El proper 10 de juny i en el marc dels actes de les festes de Corpus se celebra una nova edició del Cros Popular. Amb sortida i arribada al Parc Esportiu Llobregat i amb el recorregut habitual de 7 quilòmetres per la llera del riu, per tercer any consecutiu tindrà com a causa solidària la lluita contra la pobresa energètica: cada caloria que es cremi es convertirà en KWh que posteriorment el Ajuntament de Cornellà transformarà en mesures contra aquest problema que pateixen moltes famílies de la ciutat.

Els participants podran gaudir dels ja tradicionals serveis de Ludoteca, guarda-roba, massatge, de la bossa del corredor (que inclou la samarreta oficial de l’esdeveniment) i del sorteig que es realitza a la zona de meta a les 11h amb regals cedits pels patrocinadors .

Un cop acabat, tothom podrà participar en Zumba per la Dignitat del mateix dia a les 11: 30h al pavelló del PELL. A ritme de balls llatins passarem una bona estona ballant i fent exercici, alhora que recollirem aliments per a la Botiga Solidària de Cornellà.

Les activitats programades a la zona de sortida i les pròpies de la Setmana de l’Energia (19-25 juny) també

sumaran. Paral·lelament es convoca el concurs d’Instagram obert a tothom, utilitzant l’etiqueta #crossPELLenergia.

Les inscripcions ja es poden fer gratuïtament a les recepcions del Parc Esportiu Llobregat, del Complex Can Mercader i en J’ARRIBU.