Èxit de participació en l´esdeveniment internacional Les Mills Live 2023

El líder en programes d’entrenaments de fitness en grup ha escollit el Parc Esportiu Llobregat per acollir Les Mills Live 2023 el passat 7 d’octubr. Una jornada que va reunir trainers nacionals, presenters internacionals, instructors, instructores i seguidors dels programes de Les Mills.

Música, llums, energia i moviment. La festa de fitness més gran amb la participació d’Adidas com a partner.

La jornada va començar al matí, a les 9.00 hores, i es va allargar fins passades les 19.00 hores. Es van organitzar cinc Masterclasses de BODYPUMP, BODYATTACK, BODYBALANCE, BODYCOMBAT i LES MILLS DANCE amb importants estrelles convidades: Rachael Newsham, directora del programa BODYCOMBAT i Ben Main, Presenter Internacional i Ambaixador de Les Mills.

Els Guests Stars es van entrenar amb tots els assistents i van impartir dos Workshops exclusius de BODYPUMP i BODYCOMBAT per a instructors i seguidors de Les Mills. Al costat de Rachael Newsham i Ben Main com a trainers internacionals, també van participar quaranta trainers de l’equip nacional de Les Mills a Espanya.

Cornellà, una de les ciutats escollides en tot el món

Cornellà ha estat escollida com una de les vuit ciutats contemplades al calendari internacional de les Mills Live que es completa amb Singapur, Los Angeles, Estocolm, Arya Napa, París, Atenes i Santárem.