El Pell se suma a la Festa de la Mobilitat el 24 de setembre

Cornellà se suma cada any a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, entre el 16 i el 24 de setembre, amb el propòsit d’organitzar activitats que promoguin el respecte pel medi ambient en l’àmbit del transport. Des de l’Ajuntament es fomenta la mobilitat sostenible i saludable per mitjà de diferents iniciatives, moltes de les quals formen part del projecte estratègic Cornellà Natura

Sota aquest paraigua la ciutat organitza dues jornades especials: la Festa de la Mobilitat Saludable (24 de setembre) i la Baixcicletada (1 d’octubre) a nivell comarcal. El tema triat enguany per la Comissió Europea és la “Eficiència energètica” i el lema “Combina i mou-te”.

Combina i mou-te

Diumenge que ve, 24 de setembre de 11 a 13.30h, l’avinguda Sant Ildefons/ Plaça Europa es converteix en escenari de diferents activitats en el marc de la Festa de la Mobilitat Saludable: carpes informatives, activitats amb bicicletes, taller de circulació en patinet , mostra d´autobusos d´època i altres vehicles sostenibles, etc.

El Parc Esportiu Llobregat se suma a la iniciativa amb l´aportació de bicicletes i amb la participació dels tècnics que dirigiran les sessions de les 11.15h i de les 12.30h.