,

Vine a provar les nostres activitats aquàtiques dirigides del 18 de setembre al 7 d’octubre i si t’agrada, matricula’t gratis!

Les activitats aquàtiques milloren la circulació, augmenten la capacitat cardiorrespiratòria, potencien la musculatura i redueix l’estrès i l’ansietat entre molts més beneficis. Al PELL volem mimar-te i t’oferim una promoció perquè coneguis els nostres serveis aquàtics.

La nostra piscina climatitzada és segell de la nostra identitat dotada amb llum natural i ideal per practicar Aiguagim i Aiguafit amb grups oberts a qualsevol edat i amb una gran varietat d’horaris.

Volem que vinguis i ens coneguis!

Et convidem a visitar-nos del 18 de setembre al 7 d’octubre i provis una d’aquestes activitats aquàtiques, immediatament podràs unir-te a la nostra gran família amb matrícula gratuïta si t’inscrius entre aquests dies, del 18 de setembre al 7 d’octubre.

Aprofita l’oferta, per venir de franc a una d’aquestes sessions podràs matricular-te i gaudir dels nostres dos equipaments esportius.

  • AIGUAGIM: de dilluns a divendres a les 9.30 h i a les 10.30 h
  • AIGUAFIT: de dilluns a divendres a les 19h i dissabtes a les 11h

Per accedir a la promoció només t’has de dirigir a la recepció del PELL. El nostre personal et reservarà una plaça a la classe que vulguis (places limitades).

 

Apunta’t! Consulta els horaris

#bategaAcornella