Els nostres casals d’estiu, la millor alternativa per a les vacances dels petits

Encara queden places disponibles perquè els teus fills i filles gaudeixin de l’estiu als nostres casals d’estiu. Si tenen entre 4 i 14 anys els pots inscriure online a través d’aquesta pàgina web. Tant el casal del PELL dirigit a activitats esportives i de lleure, com el que acull el Complex Can Mercader, enfocat a més a activitats relacionades amb la natura i la cultura, són cada any un gran reclam. Tots dos casals es faran del 26 de juny al 28 de juliol.

Les places s’atorguen per ordre rigorós d’inscripció i estaran obertes fins a esgotar-les. Es poden sol·licitar per setmanes, segons la conveniència de les famílies amb descompte del 10% a partir del segon germà.

Així, el PELL i el Complex Can Mercader es convertiran un any més en la millor alternativa per als petits quan arribin les vacances escolars de dilluns a divendres de 9 a 14h. També es pot sol·licitar el servei d’acollida de 8 a 9 hi el servei de menjador de 14 a 16 h si es requereix.

Què hi poden fer els més petits?

Els nascuts entre el 2017 i el 2019 tindran a la seva disposició la Ludoteca del PELL per gaudir amb el racó del conte, les manualitats, el joc simbòlic i on podran enfortir la seva psicomotricitat. A més, es poden divertir a la piscina coberta tres vegades per setmana.

Què poden fer els més grans?

Aquells que van néixer entre el 2009 i el 2016 poden escollir entre els nostres dos casals:

  • Casal del PELL: Aquesta és la catorzena edició i els nens i nenes poden practicar diferents activitats esportives des d’iniciació a tecnificació. Futbol, ​​voleibol o bàsquet són algunes de les disciplines. A més, podran jugar a les piscines exterior i interior i gaudir de la resta d’activitats preparades a les diferents sales polivalents de l’equipament.
  • Casal del Complex Can Mercader: Aquest casal compleix el seu desè aniversari. Aquells que optin per aquesta opció podran divertir-se a les piscines interior i exterior, amb gimcanes i jocs al parc Can Mercader, zumba, fit kids i a més, visites especials com al Museu de les Matemàtiques, visita al Palauet de Can Mercader o fer una ruta botànica, entre altres alternatives.

Recordem que algunes de les activitats programades es fan en anglès i que tots els menors sempre estan acompanyats dels nostres tècnics titulats.

Per conèixer tarifes i més informació cliqueu aquí i descarregueu el díptic informatiu.

Per conèixer tarifes i més informació cliqueu aquí i descarregueu el díptic informatiu.