Obrim les nostres piscines exteriors del 19 de juny al 3 de setembre

El Parc Esportiu Llobregat i el Complex Can Mercader es tornaran a convertir en punts refrescants de referència per a tot l’entorn metropolità

Les piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat (PELL) i del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader es preparen per a la temporada d’estiu. El proper 19 de juny obriran les seves portes per donar servei entre 10.30h i 19.15h tots els dies de la setmana fins el 3 de setembre. Un any  més, aquests centres es convertiran en punts de trobada de banyistes de totes les edats i procedents de Cornellà però també d’altres municipis de l’entorn metropolità.

El PELL ofereix una original piscina exterior amb gran extensió de platja ideal per prendre el sol, descansar i gaudir a l’aire lliure. En el cas de Can Mercader, la piscina exterior de 50m es complementa amb una més reduïda pels més petits també amb una superfície de platja àmplia per gaudir de l’estiu. Ambdues instal·lacions amb zona d’aparcament exterior, de fàcil accés i ben comunicades.

Les entrades es podran reservar a través d’aquesta pàgina web però també in situ en les taquilles amb gran varietat de tarifes: des de les entrades puntuals, abonaments de 10 o 20 usos, descomptes a partir dels 60 anys i per las infants d’entre 6 i 15 anys o fins i tot, una entrada exprés que dona accés a les piscines de 17h a l’hora de tancament per 2,26€. Tarifes diverses que es poden adaptar a qualsevol usuari.

Així, un any més les piscines exteriors de Cornellà tornaran a convertir-se en focus d’atracció per a passar un estiu refrescant. Durant el mes de juliol també acollen esplais i casals d’estiu que veuen en el PELL i en Can Mercader un indret ideal per a portar a nens i nenes i gaudir de les vacances escolars sense necessitat de sortir de la ciutat.

Normes d’ús 2023

Tarifes 2023