Ja pots consultar els nostres horaris i tarifes per a 2024

A partir de l’1 de gener s’aplicaran les quotes corresponents a l’any 2024 per a les diferents modalitats d’abonaments i serveis. Ja pots consultar els horaris, el calendari i les tarifes que estaran vigents.

El nou any també comportarà algunes novetats com ara que les persones abonades a les tarifes del Club PELL podran integrar-se a agrupacions familiars del centre, afegint a la quota un percentatge addicional de descompte (20 o 50% en funció de l’edat).

També s’han implementat dues noves tarifes del Club PELL:

  • CLUB AIGUA PELL: de 7 a 15 h de dilluns a divendres per a totes les edats.
  • CLUB FITNESS MIGDIA PELL: de 13 a 16 h de dilluns a divendres per a totes les edats.

Així mateix, incorporem una quota de només 5€/any per a tots els nostres abonats i abonades que compleixin aquestes condicions: complir 80 anys i portar 10 anys consecutius sent abonat en el moment de complir els 80, com a reconeixement a la seva fidelització en els nostres centres esportius.

A més, durant l’any 2024 hi haurà moltes novetats relacionades amb l’entrada de maquinària nova a la sala de fitness i a la piscina que esperem donar a conèixer ben aviat.

Finalment, és molt important saber que estar abonat a un dels nostres centres, us permet l’accés a tots dos, al PELL i al Complex Can Mercader, a excepció de les persones que s’abonin a les quotes Club PELL.

 

Consulta les tarifes 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Consulta el nostre calendari i horaris 2024