Novetats del 2024: Noves AADD a partir del 3 de gener, AADD a partir dels 14 anys i Dance

L’any 2024 arriba carregat de novetats al PELL i al Complex Can Mercader. A més de l’aplicació de noves tarifes (consulteu aquí), també estrenem nova graella d’Activitats Dirigides (AADD) el 3 de gener, després de la programació especial que s’ha dissenyat per a les festes nadalenques que estarà vigent fins al 2 de gener.

Alhora, aquesta programació d’AADD contempla dues innovacions importants:

  • D’una banda, obrim determinades AADD a menors a partir dels 14 anys. A la graella que podeu consultar veureu que hem afegit els graus d’intensitat de les AADD segons si és baixa, mitjana o alta. Els abonats a partir dels 14 anys podran fer les de baixa i mitja intensitat. Les d’intensitat alta continuaran sent per a abonats a partir dels 16 anys.
  • L’altra novetat és que l’activitat coneguda com a Sh’bam passa a anomenar-se Dance. És una evolució del Sh’bam que potencia el ball amb entrenaments plens d’energia.

A més de les AADD presencials, disposem d’una programació d’activitats digitals en el nostre canal de YouTube (clica aquí per accedir-hi).

Recordem que durant l’any 2024 també anirem incorporant nova maquinària a les sales de fitness entre altres novetats que anirem donant a conèixer.

És important també que tots els nostres clients recordin que estar abonat en un dels nostres centres permet l’accés a tots dos, al PELL i a Can Mercader, a excepció de les persones que s’abonin a les noves quotes ‘Club PELL’.

CONSULTA: