L’estiu arriba al PELL i a Can Mercader amb l’obertura de les piscines exteriors del 17 de juny a l’1 de setembre

L’estiu ja és aquí i amb ell arriben les esperades obertures de les piscines municipals de Cornellà. A partir del 17 de juny i fins a l’1 de setembre, les piscines exteriors del PELL i del Complex Can Mercader estaran obertes perquè tots els ciutadans puguin gaudir d’un refrescant capbussó per a combatre la calor estiuenca i gaudir entre amics.

Les piscines obriran tots els dies de 10.30 a 19:15h (19:30h tancament de portes) i ofereixen diferents tarifes disponibles per a tota mena de banyistes i necessitats. En termes generals, les tarifes 2024 continuen contemplant gratis l’accés per a menors de 0 a 5 anys, l’entrada puntual d’un dia per a menors de 6 a 15 anys per 5,30€, l’entrada puntual d’un dia per a adults de 6,35€ i l’entrada puntual per a majors de 60 anys amb un preu de 3,30€. A més, es continua oferint l’entrada expressa que permet l’accés de 17h a 19:15h amb un cost de 2.40€.

Els usuaris i usuàries tenen a la seva disposició diferents bons de 10 o 20 usos i abonaments per al col·lectiu infantil, per a adults i per a majors a partir dels 60 anys, tots ells per a ús tant en el PELL com en Can Mercader.

Informació per a la compra d’entrades:

 • En taquilla es poden adquirir tots els tipus d’entrades i només pagament amb targeta de crèdit (no s’accepta efectiu):
  • Puntual per a un dia
  • Entrada exprés
  • Bons de 10 o 20 usos
  • Abonaments vàlids per a tota la temporada
 • De forma Online només es poden comprar les entrades puntuals vàlides per a un dia. Es genera un codi QR que s’ha de mostrar en els accessos. Pagament amb targeta. Compra online clicant aquí amb un màxim de dos dies d’antelació a la teva visita.
 • En el punt d’Atenció al Client de tots dos equipaments també es poden comprar les entrades i s’accepta el pagament amb targeta i en efectiu. Els diumenges a la tarda aquest punt romandrà tancat.

#bategaAcornella