Servei d’hamaques, digitalització d’accessos i estalvi de recursos, novetats de la temporada de piscines exteriors

Dilluns, 17 de juny, s’inicia la temporada d’estiu de les nostres piscines, una temporada que arriba carregada de novetats. Ja podeu comprar les entrades de forma anticipada clicant AQUÍ amb un màxim de dos dies d’antelació a la teva visita.

Les piscines exteriors del PELL i del Complex Can Mercader obren als banyistes del 17 de juny a l’1 de setembre de 10:30 ha 19:15 h (19:30 h tancament de portes) amb diferents tarifes que s’adapten a totes les butxaques (clica aquí per consultar les tarifes 2024).

I és que tenim ganes d’estiu i quina millor manera de fer-ho que gaudint de tots els serveis que ens ofereixen tots dos equipaments.

La novetat principal és el servei d’hamaques. Es posaran a disposició dels usuaris i usuàries un total de 48 gandules al PELL i una vintena a Can Mercader. S’establiran els punts de recollida de les hamaques fàcilment localitzables, punt al qual s’hauran de tornar després de cada ús propiciant així la seva rotació i que puguin beneficiar-se un major nombre de banyistes. Tindran prioritat persones amb nadons, dones embarassades, persones amb dificultats de mobilitat i gent gran. Aquest servei obeeix a la voluntat d’oferir més confortabilitat davant les males condicions que pugui presentar la zona de gespa davant la impossibilitat de reg per combatre la sequera.

Aquesta nova temporada també s’estrena la digitalització del control d’accessos incorporant sistemes de comptador de persones incrementant així un control més acurat de l’aforament.

Amb l’objectiu de minimitzar l’impacte ambiental i afavorir l’estalvi de recursos, l’aigua de les piscines exteriors ja existent s’ha recuperat sense necessitat de buidar els vasos amb productes adequats presentant tots els nivells de qualitat òptims per rebre els usuaris i les usuàries. En aquest sentit, en el cas de Can Mercader també es recupera el 100% de laigua de la neteja de filtres i es destina al reg d’arbres i a la neteja de carrers de la ciutat.

Totes aquestes novetats unides a la ubicació estratègica dels dos equipaments i la qualitat dels seus serveis posicionen les nostres piscines municipals com a veritables referents no només per a Cornellà sinó també a l’àrea metropolitana de Barcelona.

***Avís important: El dia 21 de juny, la piscina exterior del PELL tancarà a les 17h (desallotjament a partir de les 16:30h) amb motiu de la Pool Party Jovesport