Reserva’t ja plaça per gaudir de les nostres piscines exteriors i coneix els Abonaments d’Estiu

A partir de demà, 17 de juny, obrim les piscines exteriors del Complex Can Mercader i la del Parc Esportiu Llobregat. Ara, ja pots reservar la teva plaça per gaudir de l’estiu a la teva ciutat.

Recorda que la piscina del PELL estarà a la vostra disposició fins el 31 d’agost i les del Complex Can Mercader fins el 12 de setembre. Obrim tots els dies de la setmana de 10:30h a 19:30h en dos torns horaris per facilitar l’accés i amb preu únic de 2,10€ per persona i torn escollit.

Clica aquí per reserva la teva plaça el dia i en el torn que desitgis.

 

 

 

A més de les entrades puntuals teniu la possibilitat d’adquirir diferents Abonaments d’Estiu que tindran vigència del 17 de juny al 12 de setembre i que dóna accés a les instal·lacions entre 10:30h i 19:30h. Aquests abonaments només es poden adquirir presencialment en les nostres recepcions. L’usuari amb Abonament d’Estiu podrà utilitzar qualsevol dels nostres serveis d’interior i exterior però únicament en l’horari establert, de 10:30h a 19:30h quedant exclosos els serveis entre les 7h i les 10:30h i des de les 19:30h fins el tancament d’ambdós centres.

Pots adquirir aquests Abonaments d’Estiu:

  • Adult: 103,20€
  • Gent gran “Targeta rosa”:61,80€
  • Infantil de 6 a 15 anys: 61,80€

L’estiu ja és aquí!

Gaudeix de les nostres piscines, són espais familiars i saludables amb estricte protocol antiCovid i recorda, entrada puntual reservant la teva plaça al nostre web i venda d’Abonaments d’Estiu a les nostres recepcions.

Batega a Cornellà!  Això és el que t’espera, clica aquí