Ampliem els nostres aforaments fins al 70% a partir del 4 de juny

El Procicat ha acordat augmentar els aforaments en gimnasos i equipaments esportius passant del 50% al 70% a partir de el 4 de juny com a nova mesura en l’avanç de la desescalada.

Així, a partir del 4 de juny, les nostres instal·lacions s’adapten al nou anunci. Fins ara estàvem amb un aforament del 50% tant en els espais d’interior com en els boxes exteriors i en les nostres piscines.

A partir d’ara, podem incrementar el nombre de persones a les nostres sales, que recordem que tant en el PELL com a Can Mercader compleixen amb tots els requisits quant a ventilació i qualitat de l’aire. Desinfecció, distància de seguretat i ús de la mascareta. Els grups poden ser superiors a 6 persones, però sempre respectant el 70% de l’aforament de la seva capacitat total.

Així, els nostres centres esportius obren de la següent manera a partir d’divendres, 4 de juny:

 

  • Sales de fitness interiors amb el 70% d’aforament.
  • Boxes exteriors amb el 70% de la seva capacitat. En aquest cas, els grups poden ser superiors a 6 persones i l’ús de màscara és recomanable fins i tot tractant d’exercici físic en exterior. La direcció del PELL i del Complex Can Mercader segueixen recomanant el seu ús el major temps possible.
  • Les piscines interiors s’obren amb una ocupació del 70% de la seva capacitat amb activitats aquàtiques dirigides i activitat de carril i autorització per a ús de vestidors.
  • Es permet l’ús de vestidors, tant per a activitats aquàtiques com per a fitness i activitats dirigides, però recomanem que es faci sempre que no existeixi una altra possibilitat per canviar-se abans o després de la pràctica esportiva. D’aquesta manera esperem que el seu ús es faci de forma responsable limitant sempre que sigui possible. Recordem que els nostres vestuaris compleixen amb les condicions exigides de renovació d’aire indicats en la normativa vigent i de desinfecció dels espais.
  • Totes les competicions d’esport federat i esport escolar que es celebren a les nostres instal·lacions pot comptar amb públic fins a omplir el 70% d’aforament (fins ara era del 50%).

 

Els nostres equipaments esportius s’han anat adaptant a totes les mesures vigents complint estrictes protocols de prevenció. En aquest sentit, vam seguir recomanant als nostres abonats i abonades que segueixin respectant la distància de seguretat, la higiene de mans i l’ús de mascareta.

L’esport és segur.

Reserva la teva activitat de forma prèvia.