Respira estiu i refresca’t a les nostres piscines a partir del 17 de juny

Arriba la temporada estival i les nostres piscines exteriors estan preparades per rebre els banyistes. Obrim el 17 de juny tots els dies de la setmana de 10:30 a 19:30h amb dos torns horaris per facilitar l’accés i amb preu únic de 2,10 € per persona i torn escollit.

Els anys d’experiència avalen la qualitat del servei que ofereixen les piscines exteriors del PELL i Can Mercader. S’han posicionat no només per als cornellanencs sinó també per als municipis del voltant com a espais familiars saludables en els quals gaudir del bany però també per fer esport a l’aire lliure.

Des de la instal·lació, tot l’equip treballa perquè les nostres piscines es converteixin cada estiu en espais de convivència i acollida adequant-nos a les necessitats que puguin tenir col·lectius com la gent gran, usuaris amb mobilitat reduïda, famílies que vinguin amb nadons en cotxets facilitant-los els accessos, etc. Perquè les piscines exteriors del PELL i del Complex Can Mercader són punt de trobada cívic, de convivència i respecte.

Període d’obertura:

  • Piscina exterior PELL: del 17 de juny al 31 d’agost 2021
  • Piscines exteriors Complex Can Mercader: del 17 de juny al 12 de setembre 2021

Horari de piscina i torns:

  • De dilluns a diumenge de 10:30 a 19:30h
  • Dos torns: de 10:30-14:45 i de 15:15-19:30 (en ambdós torns s’informarà als usuaris 15 minuts abans de la finalització del torn, per tal que vagin abandonant les instal·lacions)

Tarifa: 2.10 € per persona i torn escollit. Menors d’entre 0 i 5 anys, entrada gratuïta.

 

Important:

  • Recorda que per accedir-hi cal reservar la teva cita a través de la nostra pàgina web de manera anticipada i que en tot moment mantindrem els aforaments que ens dictin les autoritats pertinents com a mesura de protocol antiCovid-19.
  • Si ja ets un dels nostres abonats et recordem que l’accés a les piscines exteriors està inclòs en la tarifa que pagues sempre que accedeixis dins l’horari que tens contractat i reservant prèviament com qualsevol altra activitat fitness. Si vols gaudir de les piscines en un altre horari, has de pagar el preu de l’entrada reservant la teva cita de forma prèvia.

Normatives especials i tarifes Covid Estiu 2021: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coneix les normatives generals de les piscines exteriors clicant aquí